IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Serveis Socials. Ajudes i beques

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Serveis Socials. Ajudes i beques

09/02/2021

Convocatòria de prestacions per a reforçar les polítiques socials i d'atenció a persones i famílies, en el marc de la situació excepcional derivada de la COVID-19

Des del Departament de Benestar Social s'informa, que s'ha publicat la convocatòria de prestacions per a reforçar les polítiques socials i d'atenció a persones i famílies, especialment aquelles que es troben en situació de vulnerabilitat, derivada per la situació excepcional generada per la crisi sanitària de la Covid-19.

Les actuacions subvencionades s'estructuren en dues modalitats:

  • prestacions econòmiques individualitzades de necessitats bàsiques, i
  • prestacions designades a garantir el dret bàsic d'alimentació de xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà des de l'endemà a la publicació de les presents Bases en el Butlletí Oficial de la Província i en la pàgina web municipal, fins al 15 de desembre de 2021.

La sol·licitud i la documentació exigida haurà de presentar-se en el Registre auxiliar d'aquest Ajuntament, situat al Carrer Major núm. 15, o per qualsevol dels mitjans assenyalats en l'art.16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

La justificació de les ajudes es realitzarà, preferentment, de forma telemàtica aportant els rebuts de compra.

Hauran de justificar-se amb factures de compres de productes de primera necessitat emeses a nom de qualsevol dels membres de la unitat familiar o de convivència i sempre que no s'hagen aportat amb caràcter previ per a la justificació d'altres ajudes concedides.

No es concediran noves ajudes a membres de la mateixa unitat familiar o de convivència mentre existisquen ajudes concedides a les mateixes arracades de justificació.

Les persones interessades hauran de sol·licitar cita prèvia, cridant al centre de serveis socials d'atenció primària: 961250787

Poden consultar-se les bases de la convocatòria en l'apartat Ajudes i Beques de Serveis Socials d'aquesta pàgina web. 

 MÉS INFORMACIÓ

  • CENTRE DE SERVEIS SOCIALS
    Edifici Carrer Major
    C/ Major, 15 
    benestar@massanassa.es | 96 125 07 87

 

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.