IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Ajuntament. Comunicació oficial de festes falleres 2021

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Ajuntament. Comunicació oficial de festes falleres 2021

05/03/2021

Suspensió de les festes falleres

COMUNICAT OFICIAL DE L'AJUNTAMENT DE MASSANASSA

Reunits l'Ajuntament de Massanassa, la Junta Local Fallera, i les Falles Alqueria, Divendres, Jaume I i Poble, per a tractar l'assumpte de les Festes Falleres de 2021 i considerant l'actual situació sanitària com a conseqüència de la pandèmia del COVID-19 que aconsella evitar absolutament les interaccions socials grupals i massives, han decidit per unanimitat:

1.- Suspendre les Festes Falleres que tradicionalment es celebren en el mes de març.

2.- Reunir-se periòdicament per avaluar la situació sanitària i poder plantejar, si és el cas, dates alternatives si les condicions són adequades.

Volem aprofitar este comunicat per agrair el suport per part de tot el Món Faller i enviar tot el nostre suport i els nostres ànims a tots els professionals que s'han vist afectats a causa d'aquesta situació que estem passant i que per descomptat formen també part molt important d'esta festa tan nostra: Artistes Fallers, Floristes, Pirotècnics, Indumentaristes, Fotògrafs, Hostalers, Proveïdors, etc.

Esperem poder tornar promte tots junts a reprendre la nostra activitat i poder comptar amb el vostre treball una vegada més.

Finalment enviar molts ànims i una forta abraçada a les Falleres Majors de Massanassa, Maria José i Nadia, també a les Falleres Majors i Infantils de les 4 comissions i per descomptat als seus Presidents Infantils i Majors.

Només queda afegir que de la mateixa manera que les nostres comissions any rere any ressorgeixen amb més força que l'anterior, tots nosaltres anem a aconseguir fer que això passe i que les properes Falles siguen encara més boniques i especials si cap.

Massanassa 24 de febrer de 2021

L'Alcalde. Francisco Comes Monmeneu

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.