IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Massanassa finalitza la primera edició de Comerç amb Premi amb un total de 131 premis i 16.000 euros per a consumir en el comerç local

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Massanassa finalitza la primera edició de Comerç amb Premi amb un total de 131 premis i 16.000 euros per a consumir en el comerç local

05/01/2022

Amb més de 42.000 participacions, la campanya ha aconseguit ajudar i fomentar la compra en els establiments de Massanassa

L'Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, ha finalitzat la primera edició de la campanya Comerç amb Premi, tot un projecte que va nàixer amb l'objectiu d'ajudar, promocionar i dinamitzar el comerç del municipi.

Comerç amb Premi ha sigut tot un èxit que continuarà en este any 2022. Per a participar, les persones que van consumir en un comerç de Massanassa adherit al programa i amb un import mínim de deu euros, van poder emplenar un bitllet amb les seues dades i introduir-lo en l'urna corresponent de cada establiment.

Amb una duració de tres mesos, la campanya Comerç amb Premi ha aconseguit aconseguir un total de 42.502 bitllets repartits entre les persones que han consumit en els 63 comerços de Massanassa adherits al programa. A més, s'han premiat a 131 persones en el sorteig realitzat el passat 20 de desembre i que l'entitat local va retransmetre en directe a través dels mitjans de comunicació oficials de l'ajuntament, tenint en consideració la situació de la Covid-19.

S'ha adjudicat un total de 16.000 euros per a comprar en els comerços de la localitat, amb una guanyadora de 3.000 euros i 130 persones premiades amb 100 euros.

Segons dades extretes per Reforça Massanassa, el 63,36% de les persones premiades són de Massanassa, mentre que la resta provenen d'altres poblacions. Així, gràcies a la iniciativa de l'ajuntament, s'ha aconseguit atraure compres d'altres localitats, sempre amb la finalitat de secundar, valorar i fomentar el consum en els comerços de Massanassa.

El primer premi ha sigut extret pel Forn Pastisseria J. Vicente Pastor. Així mateix, els comerços que més premis han repartit han sigut, en ordre de bitllets: Lucía Estètica Spa, Cafeteria Sucre, Piojitos Levante, L’Antiga Pizzeria, El Cantó del Pà, Verónica Vigarra Estilista i Fraser.

“Esta primera edició ha sigut tot un èxit que continuarem fent per a este any 2022, perquè amb Comerç amb Premi hem aconseguit involucrar a les persones, no sols de Massanassa, sinó d'altres pobles, per a participar i consumir en el comerç local; a més de fer costat als nostres comerciants amb les compres realitzades i les que es faran amb estos premis. La pandèmia ha deixat molts estralls en el sector comercial i hostaler, i amb estes iniciatives intentem revertir eixa situació i reactivar als comerços de la nostra localitat”, expressa Paco Comes, alcalde de Massanassa.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.