IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Esports. Ajudes a esportistes de de alt nivell o rendiment i esportistes d'alt nivell o rendiment amb diversitat funcional de Massanassa

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Esports. Ajudes a esportistes de de alt nivell o rendiment i esportistes d'alt nivell o rendiment amb diversitat funcional de Massanassa

13/07/2022

Termini de presentació de sol·licituds fins al 12 de setembre de 2022

L'Ajuntament de Massanassa obri el termini de sol·licituds per a les ajudes a esportistes d'alt nivell o rendiment i esportistes d'alt nivell o rendiment amb diversitat funcional de Massanassa per a l'exercici 2022. 

El termini de presentació de les sol·licituds i la documentació que es precisa és des del dia 12 de juliol fins al 12 de setembre de 2022.

Les sol·licituds es presentaran en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Massanassa de manera presencial o a través de la seu electrònica, acompanyant la següent documentació:

  • Fotocòpia del DNI.
  • Fotocòpia de la llicència federativa en vigor.
  • Certificat, expedit per la federació corresponent, dels resultats obtinguts en les diferents competicions oficials de la temporada anterior.
  • Fotocòpia del certificat de diversitat funcional (si és el cas).
  • Pla de treball de la temporada esportiva 2021/2022 o a l'any 2022, en funció dels calendaris de competició de les diferents disciplines esportives de l'activitat esportiva, amb indicació de:
  1. Nom del Club o entitat esportiva a què pertany.
  2. Categoria en què participa (benjamí, aleví, etc.)
  3. Especialitat/s esportives en la/es que participa (dins de la modalitat esportiva. Exemple; si és d'atletisme, realitza 1500 metres; si és natació, crol o esquena, etc).
  4. El programa d'entrenament que realitza tant setmanalment, com mensualment, fins a finalitzar la temporada, on s'indiquen els dies de la setmana que entrena, horari d'entrenament, nom i cognoms de l'entrenador/a i titulació corresponent, calendari de competicions, etc.
  • Pressupost detallat de despeses i ingressos previstos per a la temporada esportiva 2021/2022 o per a l'any 2022.
  • Fulla de manteniment de tercers de la persona sol·licitant o del pare/mare/tutor/a, segellat per l'entitat bancària o acompanyat del certificat acreditatiu de la titularitat del compte.
  • Qualsevol altra informació que afavorisca.

 

Bases completes en el Tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Massanassa.

Per a més informació:

Servici Municipal d'Esports
Poliesportiu Municipal

esport.info@massanassa.es
96 125 02 34

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.