IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Educació. Escola Esportiva d'Estiu 2013

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Educació. Escola Esportiva d'Estiu 2013

28/05/2013

Activitat lúdica per a xiquets i xiquetes en juliol

L'Ajuntament de Massanassa, mitjançant la Regidoria d'Educació, ofereix el programa d'estiu Club de Detectius, durant el mes de juliol. El programa està adreçat a xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys i en ell es desenvolupen tot tipus d'esports, jocs, excursions i activitats relacionades amb el temps lliure.

L'horari de l'Escola d'Estiu serà de 9 a 14h, de dilluns a divendres, en el Poliesportiu de Massanassa. El preu serà de 60€ (30€ la quinzena), i el pagament es realitzarà a través del documente cobrador, que es facilitarà en el Servei d'Educació de l'Edifici Sociocultural, i que posteriorment, s'abonarà en entitats financeres del municipi. També tindràs opció d'inscriure't en la Escola Matinera i en el servei de menjador.

La inscripció es durà a terme en les oficines del Servei d'Educación, ubicades en la primera planta de l'Edifici Sociocultural, del dia 3 de juny fins al 6 de juny de 2012, de 09.00h a 13.30h. Serà necessari presentar la fitxa d'inscripció, el document cobrador i una fotocòpia de la targeta sanitària.

El dimarts 11 de juny a les 19.30h en el Saló d'Actes de l'Edifici Sociocultural tindrà lloc una reunió informativa per als inscrits.

El fullet informatiu amb la sol·licitud d'inscripció pot obtenir-se en l'Apartat Educació a Massanassa, Altres Activitats Educatives Municipals.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.