IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A:
  1. Portada >
  2. Viure Massanassa >
  3. Massanassa Cultural >
  4. Auditori Salvador Seguí

Massanassa Cultural

tornar

Auditori Salvador Seguí

L'Auditori de Massanassa Salvador Seguí és la infraestructura cultural més important del municipi de Massanassa. Junt amb l'Edifici Sociocultural i la Sala Gabriel Cuallado completa els espais destinats als servicis de Cultura que l'Ajuntament posa a disposició dels ciutadans per a la realització d'activitats teatrals, musicals, artístiques, etc.

L'Auditori Salvador Seguí fou inaugurat el 29 d'abril de 2016 i deu el ser nom al catedràtic de música Salvador Seguí, massanasser i destacat promotor de les activitats musicals a Massanassa. Fou durant anys, el director artístic del cicle de concerts Música i Festa, que se celebra a finals de juny, com a colofó a les Festes Majors de Sant Joan. 

El projecte de construcció de l'edifici fou redactat per l'estudi Gómez+Álvarez arquitectes, i per a la seua realització s'ha comptat amb el finançament econòmic de la Generalitat Valenciana i de la Diputació de València.

Més informació:

 
 
La sol·licitud per a l'ús de l'Auditori pot descarregar-se en l'apartat Sol·licituds d'aquesta pàgina web (Associacions. Sol·licitud d'Ús d'Edificis o Instal·lacions).  
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.