IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A:
  1. Portada >
  2. Tràmits i gestions >
  3. Urbanisme i Medi Ambient >
  4. Zona Picnic - Paellers

Urbanisme i Medi Ambient

tornar

Zona Picnic - Paellers

Des de la primavera de 2018 estan a la disposició de tots ciutadans, els paellers construïts en el Poliesportiu Municipal. 

Per a fer ús dels mateixos serà necessari realitzar la reserva a través de la "Sol·licitud de Reserva de Paeller" que estarà disponible en la consergeria del Poliesportiu Municipal. Haurà de lliurar-se als conserges identificant-se el sol·licitant amb el seu D.N.I. per tant la reserva només es farà presencialment.

Els veïns i veïnes de Massanassa poden reservar amb una setmana d' antelació i la resta de ciutadania, amb 48 hores d'antelació.

Mitjançant unes fitxes el sol·licitant i el conserge reflectiran l'estat en què es troba el paeller abans i després de la seua utilització. El sol·licitant es farà responsable dels desperfectes causats per ell i per les persones que li acompanyen.

Els paellers estan identificats amb números i lletres. El número indica el mòdul on es troba. Les lletres reflecteixen l'orientació de cadascun dels quatre paellers que constitueixen el mòdul.

Cada paeller té vinculada una taula amb el mateix codi. Les taules amb codi han de romandre en el mateix lloc, encara que es poden desplaçar al voltant de l'arbre de referència cercant l'assolellament més adequat. Les taules amb la llegenda "SOLTES" es podran desplaçar, adjuntant-la a les del paeller reservat, quan el grup tinga més de vuit persones.

Quan acaben han de deixar les instal·lacions com estaven, netejant les taules, la bancada, la gespa artificial i la pileta, arreplegant les cendres i, molt important, arreplegant i seleccionant els residus. En l'entrada al poliesportiu per el C/Sequia del Segón Braç s'han instal·lat contenidors de vidre, paper i cartó, envasos i orgànic, per al reciclatge dels residus, prèviament seleccionats. Les cendres es depositaran en el contenidor metàl·lic específic, situat dins del recinte.

Més informació sobre reserves en la consergeria de Poliesportiu Municipal. Telèfon: 676 474 535 en el següent horari:

  • De dilluns a divendres, de 08:30h a 22:30h ininterrompudament.
  • Dissabtes, diumenges i festius, de 08:30h a 20:30h, ininterrompudament.

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.