IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A:
  1. Portada >
  2. Viure Massanassa >
  3. Ciutat Saludable >
  4. Informació General

Ciutat Saludable

tornar

Informació General

Els Servicis de la Salut Municipals contribueixen a impulsar i desenvolupar la prevenció i la promoció de la salut a nivell local.

La Promoció de la Salut significa "construir una política pública sanitària, crear un medi ambient favorable, enfortir l'acció comunitària, desenvolupar les aptituts personals i reorientar els servicis sanitaris" (Carta Internacional d'Ottawa de 1986).

Els fins a nivell europeu són

  • Asegurar la igualtat davant la salut.
  • Afegir vida als anys.
  • Afegir salut a la vida.
  • Afegir anys a la vida.

 

TABAQUISME I VENDA DE TABAC

A principis del 2011 es va aprovar la modificació de la llei de mesures sanitàries enfront del tabaquisme i reguladora de la venda, el subministrament, el consum i la publicitat dels productes del tabac, l'objectiu de la qual era disminuir l'exposició al fum de cigarrets en la població no fumadora i reduir la prevalença del consum de tabac a Espanya. Donat el seu caràcter integral, comprenia aspectes de gran importància per a la prevenció del tabaquisme i el control dels productes del tabac, com a prevenció de l'exposició al fum del tabac en el lloc de treball, les limitacions en la venda i en el consum, la regulació de la publicitat, la promoció i el patrocini, i els plans i estratègies destinats a la prevenció i a la deshabituació.

 

SENYALITZACIÓ OFICIAL DELS ESTABLIMENTS

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.