IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A:
  1. Portada >
  2. Viure Massanassa >
  3. Massanassa Cultural >
  4. Biblioteca i Arxiu >
  5. Servicis

Biblioteca i Arxiu

tornar

Servicis

L'accés i ús dels serveis de la Biblioteca és lliure, i completament gratuït.

Internet

La biblioteca disposa de 3 ordinadors connectats a internet mitjançant una línia ADSL. Aquest servei és totalment gratuït i es podrà fer ús d'ell una hora al dia. Per accedir al servei cal donar-se d'alta omplint un formulari online. Per al cas de menors, han de ser autoritzats pels seus pares o tutors legals.

Peticions de llibres

Els usuaris poden sol.licitar l'adquisició d'un llibre determinat, que se sol servir en el termini d'una setmana. A més s'ha establert una partida específica al pressupost per a l'adquisició de llibres per a estudis universitaris.

Sala d'estudi en època d'exàmens

Donada la demanda d'espai d'estudi en època d'exàmens, s'habilita en aquests moments una sala especial per a estudiants universitaris que s'obri de 9h. del matí fins a les 20h.

Activitats de foment de la lectura i de formació d'usuaris

Regularment s'organitzen visites escolars per explicar el funcionament de la biblioteca als alumnes de les escoles de la localitat i, també, s'organitzen cursets per formar als usuaris en les tecnologies d'accés a la societat de la informació.

Bibliopiscina

La Biblioteca Pública Municipal de Massanassa va ser pionera en oferir el servei de bibliopiscina els mesos d'estiu. La iniciativa consisteix a instal.lar una biblioteca en la Piscina Municipal els mesos de juliol i agost, on s'ofereix una selecció del fons documental, bàsicament llibres infantils, novel·la curta, premsa i revistes d'actualitat.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.