IDIOMAcastellanovalencià
BÚSTIA DE SUGGERIMENTSbuzon de sugerencias
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Ajuntament. Portal de transparència

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Ajuntament. Portal de transparència

27/11/2017

Nou Portal de Transparència de l'Ajuntament de Massanassa

L'Ajuntament de Massanassa ha apostat decididament per la transparència, l'accés a la informació pública i el bon govern com a eixos fonamentals de la seua acció política. 

A aquest efecte, i amb l'objectiu de fer més transparent nostra gestió, i d'acord a l'establit en la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, es posa a la disposició dels ciutadans el Portal de Transparència de l'Ajuntament de Massanassa.

La informació continguda en el Portal permet ampliar i reforçar la transparència de l'activitat pública, regular i garantir el dret d'accés a la informació relativa a aquella activitat i establir les obligacions de bon govern que han de complir els responsables públics. Es distribueix principalment en tres àrees:

  • Institucional: Informació descriptiva de l'organització, estructura, normativa destacada i funcions de l'Ajuntament de Massanassa.
  • Normativa: Informació jurídica rellevant i textos normatius aplicables per l'Ajuntament i organismes depenents.
  • Econòmica: Informació sobre actes de gestió administrativa, amb repercussió econòmica o pressupostària, així com informació estadística de l'Ajuntament.

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.