IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
 1. Portada >
 2. Notícies & Actualitat >
 3. Joventut. Programa "Jove Oportunitat" (JOOP)

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Joventut. Programa "Jove Oportunitat" (JOOP)

15/01/2019

Informa't en el Centre d'Informació Juvenil fins al 31 de enero

L'Ajuntament de Massanassa, posa en marxa el programa "Jove Oportunitat" (JOOP).

Dissenyat per a joves de 16 i 21 anys que no estiguen estudiant ni treballant en l'actualitat i es troben desmotivats.

El programa està dissenyat per a 12 participants a l'any, així que si estàs interessat/a passa't pel CIJ (Centre d'informació juvenil) i no et quedes fora!.

El programa "Jove Oportunitat", finançat pel Fons Social Europeu-Iniciativa d'Ocupació Juvenil (FSE-IEJ) i llançat per l'IVAJ, comptarà amb pedagogs i professionals experts en el coaching de joves, que orientaran a cada participant en totes les alternatives possibles per a avançar en el seu projecte vital i laboral, amb una metodologia acadèmica diferent a la que estan acostumats.

En JOOP s'aprén a creure en un mateix, es descobreix què fer amb el futur, es prenen les regnes de la vida, es lleven etiquetes del passat i es mira cap avant amb noves energies.

Les sessions constaran de dinàmiques grupals, activitats i entrevistes individuals, excursions i eixides amb uns altres "joopers". També hi haurà xarrades amb professionals acreditats amb els quals poder mantindre converses enfocades cap a un futur professional. Cada jove visitarà un mínim de 20 empreses d'acolliment, per a conéixer nous sectors i possibles eixides laborals, participaran en activitats esportives i culturals i el projecte conclourà amb un viatge de fi de curs.

Després del pas pel taller, l'IVAJ expedirà un certificat d'assistència i, a més, els integrants dels tallers participaran en una sèrie de jornades de retrobament per a avaluar el seu progrés posterior.

Les persones interessades poden dirigir-se al CiJ de Massanassa (Centre d'informació Juvenil), fins al 31 de gener, per a obtindre més informació sobre aquest programa i formalitzar la inscripció.

Més informació i inscripcions:

 • CIJ CENTRE MUNICIPAL D'INFORMACIÓ JUVENIL
  Edifici Socio-Cultural
  Pl. del País Valencià, 5 1º pis 
  Tfn. 96 125 07 39
  Email joventut@massanassa.es
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.