IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Taller d'estimulació cognitiva per a majors

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Taller d'estimulació cognitiva per a majors

05/02/2019

El teu cervell mou el teu cos, activa la teua memòria

Des del Departament de Benestar Social, s'informa, que el pròxim dia 18 de febrer de 2019, donarà començament el Taller d'Estimulació Cognitiva municipal, que es realitzarà amb l'objectiu de Promoure l'envelliment actiu de la població major de 60 anys del municipi que vulguen exercitar, mantindre i/o millorar les seues capacitats cognitives i previndre d'aquesta manera, els signes de l'envelliment o algun tipus de deterioració cognitiva.

Les activitats desenvolupades estaran enfocades a treballar totes les àrees implicades en la prevenció de la deterioració cognitiva, amb la finalitat de retardar l'envelliment cerebral i fomentar la qualitat de vida dels usuaris/as.

S'abordaran dinàmiques per a treballar la capacitat d'orientació, l'àrea lingüística, l'atenció i percepció, i el càlcul entre altres, tot això, potenciant el desenvolupament d'habilitats socials, enfocades a promoure la socialització entre els membres del taller.

Es durà a terme en el Centre de Serveis Socials del municipi, situat al Carrer Major núm. 15, de forma setmanal, establint-se els dilluns, i es realitzaran diversos grups en funció de la demanda que existisca, prèvia sol·licitud a través de full d'inscripció.

La tècnic encarregada d'impartir-ho realitzarà prèviament una avaluació de les persones sol·licitants, per a realitzar una detecció de les necessitats i demandes que planteja i organitzar els grups de treball.

Les persones interessades, poden dirigir-se a partir del pròxim dilluns 28 de gener, al centre de Serveis Socials municipal i sol·licitar la inscripció en els tallers.

 

Dirigit a: Població de Massanassa major de 60 anys

Començament: 18 de febrer de 2019

Horari:

  • Grup 1: Dilluns de 09.30 a 11.00 h.
  • Grup 2: Dilluns d'11.30 a 13.00 h.

 

Lloc: Centre de Benestar Social. C/ Major, 15. 

 

Més informació: 

  • DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL
    Edifici Carrer Major
    C/ Major, 15 
    benestar@massanassa.es | 96 125 07 87
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.