IDIOMAcastellanovalencià
BÚSTIA DE SUGGERIMENTSbuzon de sugerencias
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Joventut. Programa "Jove Oportunitat" (JOOP)

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Joventut. Programa "Jove Oportunitat" (JOOP)

22/07/2019

Avís disponibilitat de 8 places

L'Ajuntament de Massanassa, disposa de 8 places per a participar en el projecte "Jove Oportunitat" (JOOP). Aquestes places han quedat lliures per haver aconseguit una ràpida reincorporació laboral i/o acadèmica dels/les joves participants.

Dissenyat per a joves de 16 i 21 anys que no estiguen estudiant ni treballant en l'actualitat i es troben desmotivats.

El programa està dissenyat per a 12 participants a l'any, així que si estàs interessat/a vine corrent al CIJ (Centre d'informació juvenil) i no et quedes fora!.

El programa "Jove Oportunitat", finançat pel Fons Social Europeu-Iniciativa d'Ocupació Juvenil (FSE-IEJ) i llançat per l'IVAJ, comptarà amb pedagogs i professionals experts en el coaching de joves, que orientaran a cada participant en totes les alternatives possibles per a avançar en el seu projecte vital i laboral, amb una metodologia acadèmica diferent a la que estan acostumats.

En JOOP s'aprèn a creure en un mateix, es descobreix què fer amb el futur, es prenen les regnes de la vida, es lleven etiquetes del passat i es mira cap endavant amb noves energíes.

Les sessions constaran de dinàmiques grupals, activitats i entrevistes individuals, excursions i eixides amb uns altres "joopes". També hi haurà xerrades amb professionals acreditats amb els quals poder mantenir converses enfocades cap a un futur professional. Cada jove visitarà un mínim de 20 empreses d'acolliment, per a conèixer nous sectors i possibles sortides laborals, participaran en activitats esportives i culturals i el projecte conclourà amb un viatge de fi de curs.

Després del pas pel taller, l'IVAJ expedirà un certificat d'assistència i, a més, els integrants dels tallers participaran en una sèrie de jornades de retrobament per a avaluar el seu progrés posterior. 

 

Les persones interessades poden dirigir-se al CiJ de Massanassa (Centre d'informació Juvenil), del 2 al 13 de setembre, per a obtindre més informació sobre aquest programa i formalitzar la inscripció.

  • Durada de la 4ª fase: setembre, octubre i novembre
  • Horari lectiu: 9.00h a 13.00h
  • Lloc: Escola d'Adults
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.