IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Taller d'estimulació cognitiva per a majors

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Taller d'estimulació cognitiva per a majors

23/09/2019

El teu cervell mou el teu cos, activa la teua memòria

Des del Departamente de Benestar Social, s´informa, que el pròxim dia 14 d´octubre de 2019, s'iniciarà el Taller de Estimulació Cognitiva municipal, que es realitzará amb l´objectiu de Promoure l´envelliment actiu de la població major de 65 anys del municipi que dessitgen exercitar, mantenir, i/o millorar, els signes de l´envelliment o algún tipus de deterioració cognitiva.

Els requisits d´accés seràn els següents:

 

  • Persones de 60 a 64 anys amb informe mèdic (informe de salut per al reconeixement de prestacions socials), sempre que hi haja un deteriorament cognitiu lleu.
  • Persones a partir de 85 anys amb informe mèdic (informe de salut per al reconeixement de prestacions socials), sempre que no hi haja o d'haver siga un deteriorament cognitiu lleu.

 

No podrà participar al taller aquella persona que obtinga al "Test Pfeiffer" una puntuació de 5 o superior a aquesta, equivalent a un deteriorament cognitiu moderat.

Les activitats desenvolupades estaràn enfocades a treballar totes les àrees implicades en la prevenció del deteriorament cognitiu, amb la finalitat de retardar l´envelliment cerebral i fomentar la qualitat de vida dels/les usuaris/es.

Es durà a terme al Centre de Serveis Socials del municipi, situat al Carrer Major núm. 15, de forma setmanal, establint-se dilluns, i es realitzaràn diversos grups en funció de la demanda que hi haja, prèvia sol·licitud a través del full d´inscripció, que estarà a disposició de les persones interesades al centre a partir del dilluns dia 23 de setembre.

 

Més informació: 

  • DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL
    Edifici Carrer Major
    C/ Major, 15 
    benestar@massanassa.es | 96 125 07 87
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.