IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Concurs de dibuix 'Dia Internacional de la Infància'

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Concurs de dibuix 'Dia Internacional de la Infància'

25/10/2019

Lliurament d'obres fins al 12 de novembre

Des del Departament de Benestar Social s'informa, que s'obri el termini per a participar en el concurs de dibuix que se celebrarà amb motiu del “Dia internacional de la Infància” coincidint amb la celebració el pròxim 20 de novembre, en el municipi Massanassa, amb la finalitat de donar a conèixer als xiquets i xiquetes la declaració de drets del xiquet i fer-los partícips de forma activa.
 
La temàtica del concurs se centra en la importància de donar a conèixer la celebració del dia internacional de la infància, que se celebra anualment, impulsat per les Nacions Unides, que celebra aquest Dia Internacional del Xiquet en honor a l'aprovació de la Declaració dels Drets del Xiquet en 1959 i a la Convenció sobre els Drets del Xiquet en 1989, el tractat internacional més ratificat de la història.
 
Podran participar en el concurs els i les menors empadronats en el municipi de Massanassa, que durant el curs 2019/2020 es trobe cursant últim curs d'educació infantil (5 anys) i estudis de 3er cicle d'educació primària, corresponents a 5è i 6è curs, sempre que compten amb el consentiment exprés de les seues mares/pares o tutors.
 
Els/les participants participaran en el concurs de dibuix sempre que depositen les seues obres dins del termini establit: límit màxim fins a el 8 de novembre de 2019.
 
Els originals es presentaran en el centre de Serveis Socials del municipi situat al carrer major, 15, en horari de 9.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres o a els/les tutors/as dels centres d'educació del municipi.
 
Documentació associada:
 
Per a més informació consultar les bases de la convocatòria o acudir al centre de serveis socials:
C/Major, 15
961250787
benestar@massanassa.es

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.