IDIOMAcastellanovalencià
BÚSTIA DE SUGGERIMENTSbuzon de sugerencias
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Nadal Solidari

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Nadal Solidari

10/01/2020

Lliurament recaptació a les entitats

Des de l'Ajuntament de Massanassa pensem que les paraules i intencions de pau, amistat, companyia, etc. que ressonen en Nadal poden fer-se realitat amb un xicotet esforç. Per això posarem en marxa la campanya NADAL SOLIDARI.

Tots els massanassers i massanasseres, de qualsevol edat que han assistit a les activitats de Nadal: (Teatre Golulà; teatre EMT Infantil; Malabars Oyun; Concert de Nadal; cine Alvin y las ardillas; cine Smallfoot; cine que bello es vivir; Oscar Tramoyeres; teatre el Jorobado de Notre Dame; cine La gran familia; cine Placido; cine Gru mi villano 3; cine Cavernicola; cine Ugly) , han col.laborat amb eixa campanya aportant 1 euro. 

Gràcies a eixa donació hem aconseguit reunir 2.286'71 euros que hui s'han entregat de manera equitativa a les quatre entitats: Asociación de la Comunidad Valenciana de Esclerosis Múltiple (ACVEM); Cáritas, Asociación Española contra el Cáncer i Asociación Natania.

Estes entitats s'esforcen per millorar la vida de les persones i els massanassers podem estar contents de la nostra col.laboració.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.