IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Programa Actíva't dirigit a persones majors

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Programa Actíva't dirigit a persones majors

30/01/2020

A partir del 10 de febrer

Des del Departament de Benestar Social s'informa que el pròxim dia 10 de Febrer de 2020 donarà començament el programa "Activa't" dirigit a persones majors del municipi, serà impartit per AFAC, per una Treballadora Social i una Psicòloga durant 4 dies a la setmana, establint dos grups:

  • Dilluns i dimecres: 16.00h - 17.30h
  • Dimarts i dijous: 16.00h -17.30h

 

Les activitats i tallers estan enfocats a la població major de 55 anys del municipi, sense cap mena de deterioració cognitiva detectada o amb una deterioració cognitiva lleu, establit segons puntuació en escala de valoració.

L'objectiu general del programa és proporcionar a les persones participants un espai on promoure l'envelliment actiu i la prevenció i retard de deterioració cognitiva de les persones participants. Les activitats a realitzar estan enfocades a treballar l'estimulació cognitiva i física, la intel·ligència emocional, autoestima, habilitats Socials, entre altres.

Per a poder participar en el programa, les persones interessades hauran d'inscriure's emplenant una sol·licitud que estarà disponible en el Departament de Benestar Social. Posteriorment a la presentació de la sol·licitud d'inscripció seran convocats de forma individual per a realitzar una avaluació de caràcter cognitiu i establir la idoneïtat dels grups a formar.

Més informació: 

  • CENTRE DE SERVEIS SOCIALS
    Edifici Carrer Major
    C/ Major, 15 
    benestar@massanassa.es | 96 125 07 87
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.