IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Alcaldia. COVID-19

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Alcaldia. COVID-19

16/03/2020

Carta de l'Alcalde a la població

Benvolguts veïnes i veïns de Massanassa


Com sabeu el Govern ha decretat l'estat d'alarma a tot el territori nacional.

En l'Ajuntament estem seguint de forma permanent l'evolució del COVID-19 i adoptant totes les mesures necessàries per a que esta crisi passe el més prompte posible.

He de dir-vos que els servicis municipals continuaran funcionant al servici de tots els veïns. D'alguna manera s'alterarà el dia a dia, però no es deixarà de prestar els servicis bàsics i tant els regidors com els funcionaris i empleats públics posaran tota la seua voluntat en que l'impacte siga el més reduït posible.

La crisi ha vingut de repent i al principi ens ha deixat perplexes. És una situació que no haviem vist mai. Però, amb la col.laboració de tots, estem segurs que eixirem.

Hem d'afrontar esta nova situació. Costa acostumar-nos a quedar-se en casa, a no eixir al carrer. Però és el millor que podem fer per evitar nous contagis. Pensem en les nostres families, els nostres amics, especialmente els més majors, els que están en grups de risc. El sacrifici de no eixir de casa és una mostra de la nostra estima cap a ells. Fem cas a les recomanacions de les autoritats sanitàries sobre les mesures preventives i d'higiene.

Quedem-se en casa, no eixim si no és estrictament necessari.

No hem de consentir, actes incívics o irresponsables que posen en risc la salut dels nostres veïns i veïnes, alteren l'ordre social i la convivència, o contradiguen la normativa en vigor, la salut de tots i la vida de molts està en joc.

En estos dies rebreu una gran quantitat d'informació, una verídica, altra basada en rumors més o menys alarmistes. Vull demanar-vos un favor: Feu cas solament d'aquella que prové de fonts oficials (Govern d'Espanya, Generalitat Valenciana, Ajuntament). Nosaltres mantindrem oberts els canals i les xarxes socials municipals i a través d'ells vos mantindrem informats de forma constant.

La Corporació Municipal i jo personalment estarem les 24 h a la vostra disposició, el meu mòbil és el 673 044 990 i el de l'Ajuntament el 96 125 55 00, podeu telefonar-me o enviar-me un WhatsApp a qualsevol hora i per a qualsevol emergencia.

És una situació complicada, difícil i que mai pensàvem que podria arribar. Per tant vos demane que seguiu rigorosament totes les directrius que des de l'ajuntament, la Generalitat o el Govern es vagen comunicant. No dubteu en posar-se en contacte amb mi o l'Ajuntament davant de qualsevol emergencia.

Tots junts, amb voluntat i solidaritat, aconseguirem eixir d'esta situació i despertar d'aquest mal somni. Continueu amb eixe comportament cívic i responsable que esteu manifestant fins ara.

Moltíssimes gràcies a tots i sapieu que no esteu sols, tota la corporació, tot l'Ajuntament estem amb tots vosaltres.

El vostre Alcalde

Paco Comes Monmeneu

Vos recomane que visiteu la pàgina web del ministeri de sanitat on podreu trobar vídeos explicatius i informació verídica sobre aquesta crisi sanitària. 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.