IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. JOOP ONLINE. Programa Jove Oportunitat

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

JOOP ONLINE. Programa Jove Oportunitat

04/04/2020

Centre d'Informació Juvenil

L'Ajuntament de Massanassa continua amb el programa Jove Oportunitat, durant aquest període de confinament, perquè els i les joves que es van inscriure amb tantes expectatives, puguen aconseguir en la mesura que siga possible els objectius que persegueix el projecte.

Des de l'IVAJ ja s'ha dissenyat un pla d'acció específic per a desenvolupar i posar en marxa mentre dure el confinament i Sandra, la nostra coach, continuarà la formació a través de tots els canals telemàtics disponibles.

Des d'aquest nou JOOP, el necessari confinament a casa, s'aborda com un repte a superar, com una oportunitat d'aprendre a adaptar-se als canvis, de no parar-se davant res per a aconseguir les metes proposades, com un desafiament del qual, al final, eixirem enfortits i enfortides.

Els resultats a llarg termini de les anteriors edicions de JOOP han sigut excel·lents: el 71% dels joopers estan estudiant o treballant a l'any d'haver conclòs el seu pas per JOOP.
Amb JOOP-2020 no baixarem el llistó. No podem defraudar-los!

COM FUCIONARÁ LA NOVA FASE “JOOP ONLINE”?

El pla d'actuació programat per a la nova fase JOOP ONLINE inclou:

  • COACHING INDIVIDUAL: a través de comunicació telefònica
  • COACHING GRUPAL a través de vídeo-conferencies.
  • “INTER-JOOP”: aprofitem que l'element online fa més fàcil els contactes entre diferents grups.

Els joopers se sumaran a la iniciativa #Desdemiventana, i també, per a mantindre l'optimisme, es posaran en marxa concursos, com un JOOP TALENT entrelos 60 grups de JOOP dels diferents municipis. A més es pretén traure un somriure fins i tot en els moments complicats, oferint una nota d'humor, que inclou un concurs d'acudits o vídeos còmics, la realització de “covers” de cançons populars, balls sincronitzats per parelles en Tik-Tok…

El Mòdul Professional es deixa per a la volta de la “quarantena”, quan els joves podran reprendre el programa JOOP amb una de les activitats més benvolgudes: les visites a les empreses col·laboradores del programa, on descobriran, en la pràctica i de primera mà, com és la professió a la qual es volen dedicar.

Res ens pararà..!
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.