IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Igualtat

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Igualtat

07/04/2020

Mesures urgents en matèria de protecció i assistència a les víctimes de violència de gènere

Degut a la situació actual d'aïllament domiciliari ocasionat pel COVID-19, les víctimes de violència de gènere són un col·lectiu especialment vulnerable en estar forçades a conviure amb el seu agressor. Per aquesta raó, resulta necessari dur a terme mesures dirigides a la seua protecció i assistència.

El Servei d'Igualtat Municipal, declarat com servei essencial en el Real Decret 463/2020, de 14 de març, posa en funcionament un servei d'atenció telefònica d'urgència per tal de donar resposta a les necessitats de protecció de les víctimes de violència de gènere en l'actual situació de confinament i garantir els seus drets, especialment el d'assistència social integral contemplat en la Llei Orgànica 1/2004, de 28 de desembre, de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere.

El Servei garantirà doncs, una assistència consistent en l'orientació psicològica, social i jurídica, destinades a les víctimes de violència de gènere. 

A més, s'assegura també el normal funcionament del Servei Telefònic d'Atenció i Protecció per a víctimes de violència de gènere (ATENPRO).
 
Contacte del Servei:
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.