IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Ingreso Mínimo Vital

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Ingreso Mínimo Vital

11/06/2020

Pot sol·licitar-se a partir del 15 de juny en l'INSS

S'informa la ciutadania del municipi que des del pròxim 15 de juny, pot sol·licitar-se la prestació de l'Ingrés Mínim Vital. El seu objectiu és reduir el nivell de pobresa i exclusió i persegueix garantir una millora real d'oportunitats d'inclusió social i laboral de les persones beneficiàries.

L'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) ha posat en marxa una línia de telèfon gratuïta per a les consultes de la ciutadania (900 20 22 22). El seu horari d'atenció és de 9.00 hores a les 14.30 horesde dilluns a divendresMitjançant aquest número de telèfon, els ciutadans es poden informar sobre l'Ingrés Mínim Vital, així com a través de la pàgina web de la Seguretat Social i a través de l'assessor virtual, en el següent enllaç: 

També disposen d'una eina de simulació, on poden comprovar si compleixen els requisits per a accedir a aquesta prestació i quina seria la quantia, en el cas de complir-se, accedint a:
 
L'Ingrés Mínim Vital podrà sol·licitar-se a través de diversos canals: la Seu Electrònica de la Seguretat Social, els Centres d'Atenció i Informació de la Seguretat Social (CAISS), quan la situació sanitària permeta reobrir-los, entre altres.
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.