IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. AODL. Nou Portal d'Ocupació Municipal

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

AODL. Nou Portal d'Ocupació Municipal

07/10/2020

Registra't!

L'Ajuntament crea un portal d'ocupació per a afavorir la intermediació laboral

L’Ajuntament de Massanassa, a traves de la seua Agència de Desenvolupament Local, ha publicat el portal massanassa.portalemp.com

Esta pàgina web posarà en contacte a demandants d'ocupació i empreses que busquen cobrir vacants amb l'objectiu de reforçar la intermediació laboral que ja es venia realitzant en l'agència.

El portal substituirà a l'antiga base de dades i s'emmarca dins del procés de modernització de l’ADL, sumant-se així un nou servici online a la ja creada galeria empresarial.

Les persones que es troben buscant ocupació podran registrar-se sense necessitat de desplaçar-se dels seus domicilis i consultar les ofertes des de qualsevol ordinador o mòbil.

En este sentit, s'habilitarà un sistema de cita prèvia en l'Agència de Desenrotlla Local per a realitzar l'alta d'aquelles persones que necessiten assistència o no disposen d'ordinador.

Per la seua banda, les empreses trobaran un sistema de treball àgil i una base de dades actualitzada per a la gestió de les seues ofertes d'ocupació, millorant així els temps de resposta des que s'envia una oferta fins que es reben candidats.

Aquelles persones interessades poden realitzar el seu registre a través de https://massanassa.portalemp.com/registro.html


AEDL de Massanassa

C/ Major, 15

aedl@massanassa.es

961251533

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.