IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Ajuntament. Comunicació oficial mesures sanitàries instal·lacions esportives

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Ajuntament. Comunicació oficial mesures sanitàries instal·lacions esportives

26/02/2021

Obertura d'instal·lacions amb mesures #COVID19

COMUNICAT OFICIAL DE L'AJUNTAMENT DE MASSANASSA

La Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló Chico ha decretat en la resolució de 25 de febrer de 2021, les noves mesures aplicables a l'activitat física, l'esport, les instal·lacions esportives i els esdeveniments esportius, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID19.

L'Ajuntament de Massanassa aplicarà les següents mesures en les seves instal·lacions:

OBERTURA DE PISTES DE TENNIS I DE PADEL per a la pràctica per part de la ciutadania, d'aquestes modalitats individuals i que es practiquen per parelles.

  • Les activitats de padel i de tennis es realitzaran en grups màxims de 4 persones.
  • No està permés l'ús de vestuaris i de dutxes.
  • Caldrà reserva prèvia, telefonant al poliesportiu municipal 676 47 45 35


ENTRENAMENT DE L'ESPORT FEDERAT, les persones esportistes federades podran reiniciar els entrenaments esportius, amb les següents limitacions:
  • No es permet els entrenaments d'esportistes federats de les etapes educatives d'Infantil i Primària, excepte si realitzen els entrenaments amb un màxim de 4 persones esportistes.
  • Els entrenaments esportius es desenvoluparan en grups estables i evitant els contactes amb altres grups d'entrenament, i sempre a l'aire lliure.
  • Sempre que siga possible es promouran dinàmiques esportives individuals i sense contacte físic garantint el màxim temps possible la distància de seguretat.
  • Els entrenaments esportius es desenvoluparan sense públic.
  • Les persones acompanyants de les persones esportistes menors que participen en els entrenaments no podran entrar en les instal·lacions esportives i evitaran romandre als voltants de les instal·lacions i generar situacions d'aglomeració de persones.
  • No està permés l'ús de vestuaris i de dutxes.


COMPETICIONS ESPORTIVES
  • Continuen suspeses totes les competicions, activitats i esdeveniments esportius organitzats per entitats públiques o privades, en totes les categories i modalitats esportives, excepte aquelles d'àmbit autonòmic.

L'Alcalde. Francisco Comes Monmeneu
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.