IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. REFORÇA. Incorporació personal Programa EMPUJU i Borsa de Treball

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

REFORÇA. Incorporació personal Programa EMPUJU i Borsa de Treball

02/12/2021

L’Ajuntament de Massanassa dona la benvinguda a tres nous perfils per a reforçar la labor i gestió de l'administració local

L'Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, ha donat la benvinguda a les dues persones seleccionades del programa EMPUJU, un projecte de subvencions d'ocupació per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana i inscrites com a demandants d'ocupació en Espai Labora de la Generalitat Valenciana. Així mateix, ha rebut a la nova agent d'igualtat després de superar la corresponent Borsa de Treball. 

Es cobriran tres perfils especialitzats: una tècnica en comunicació per a gestionar la informació institucional de l'administració local i general del municipi, un tècnic en orientació laboral que servirà de suport a Reforça Massanassa, així com una agent d'igualtat per a ajudar en la implementació d'accions amb perspectiva de gènere i la informació i assessorament personalitzat.

Per a això, es procedirà a la contractació durant un període de 12 mesos de duració i que se sustentarà, en el cas de l'EMPUJU, dins del Programa Operatiu del Fons Social Europeu mitjançant una subvenció que ascendeix a un total de 57.285,24 euros.

Actuació cofinançada per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-20 de la Comunitat Valenciana i el Programa d’Ajuda REACT-UE com a fons extraordinari per pal.liar els efectes de la pandèmia

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.