IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Convenis. Ampliació d'aparcament públic

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Convenis. Ampliació d'aparcament públic

10/12/2021

Dos nous convenis de cessió de parcel•les municipals permeten ampliar les zones d'aparcament públic a més de 8.000 m²

L'Ajuntament de Massanassa signa dos nous convenis de cessió de parcel·les municipals per a ampliar l'ús d'aparcament públic per a vehicles.

Amb la present formalització dels acords, Massanassa suma més de 8.000 m² d'aparcament públic per al veïnat de la localitat. En concret, se situarà en la zona de Sant Pere, zona pròxima del Casc Antic del municipi i de l'Estació de Rodalia.

L'alcalde de Massanassa, Paco Comes, ha signat amb una de les representants del grup de propietaris de les parcel·les els convenis que autoritzen a l'entitat local a modificar les ubicacions per a la seua adequada funció i fer ús del terreny. 

“Vull agrair a les persones que cedeixen les seues parcel·les perquè fan possible que l'ajuntament puga adequar més quantitat de terreny per a l'ús d'aparcament públic i, així, garantir a la nostra ciutadania més espais on poder estacionar el seu vehicle de manera gratuïta”, ha expressat Comes.

Durant les pròximes setmanes, es procedirà a la seua deguda habilitació i senyalització per a donar inici a la seua posada en marxa.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.