IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. REFORÇA. Sorteig de Comerç amb Premi

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

REFORÇA. Sorteig de Comerç amb Premi

17/12/2021

Finalitza la campanya de Comerç amb Premi, celebrant el sorteig de premis dilluns que ve 20 de desembre

Dilluns que ve 20 de desembre a les 12:00 hores tindrà lloc en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Massanassa el sorteig de Comerç amb Premi.

Així, dona per finalitzada la campanya posada en marxa per l'Ajuntament, a través de Reforça Massanassa, després de quasi tres mesos de funcionament i amb més de 40.000 participacions del veïnat en compres en els comerços locals.

Tota una campanya de dinamització comercial que ha perseguit l'objectiu de visibilitzar i potenciar al comerç de Massanassa. D'aquesta manera, el funcionament ha consistit en el repartiment de bitllets per al sorteig de bons de consum per a aquelles persones que consumien en qualsevol comerç del poble adherit i l'import del qual era superior a 10 euros. 

Un premi de 3.000 euros i 130 de 100 euros constitueixen els bons que es donaran a les persones que apareguen en els bitllets extrets, gràcies a la col·laboració de l'entitat bancària Caixa Popular. La forma d'elecció dels premiats es realitzarà mitjançant l'extracció de paperetes d'un recipient en el qual s'hauran introduït la totalitat de les participacions. 

A causa del context de la Covid-19, el sorteig es retransmetrà en directe a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Massanassa. De la mateixa manera, l'acte quedarà registrat en la plataforma en línia per a la seua posterior consulta.
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.