IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Massanassa entrega els premis de les Targetes de Nadal als premiats dels centres escolars

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Massanassa entrega els premis de les Targetes de Nadal als premiats dels centres escolars

21/12/2021

El dibuix i la poesia guanyadors s'empraran per a felicitar el Nadal a la població

L'alcalde de Massanassa, Paco Comes; la regidora d'Educació, Mª Begoña Nieva; la regidora de Cultura, Marta Ramón; i el gestor cultural, Paco Rodrigo, han visitat hui dimarts 21 de desembre a l'alumnat dels centres escolars municipals per a fer el lliurament dels premis de les targetes nadalenques.

Més de 800 targetes han format part del concurs d'este any 2021, un alt índex de participació que des de l'entitat s'ha volgut felicitar.

“És molt bonic que tots els centres escolars del nostre poble s'ajunten i col·laboren en el mateix concurs nadalenc. Vull agrair la gran participació que hi ha hagut enguany i esmentar aqueixa il·lusió que, cada any que passa, està en cada xiquet, xiqueta i joves que fan els seus dibuixos i escriuen poesies per a la resta del nostre veïnat”, ha manifestat Paco Comes.

Així, s'han repartit premis a l'Escola Infantil Ausiàs March, el CEIP Lluís Vives, l'I.E.S. Massanassa i el Col·legi San José i Sant Andrés, tot això fent lliurament de premis als finalistes de cada categoria i a la unitat del grup en comú per haver participat en el concurs nadalenc.

Enguany, el primer premi de dibuix ha sigut Pablo Dolera, de sisé de primària del Col·legi San José i Sant Andrés. Al seu torn, el primer premi de poesia que acompanyarà al dibuix guanyador en la targeta de felicitació de Nadal ha sigut Candela Sánchez, de tercer de la E.S.O. de l'I.E.S. Massanassa.

Els premis han consistit en el lliurament de llibres de lectura seleccionats específicament per a cada grup d'edat.

Davant la situació sanitària i les xifres actuals de la Covid-19, el concert “El Rock and roll és cosa de xiquets… i també de pares” es posposarà al mes de febrer, sempre que millore el context de salut que permeta fer l'acte amb total seguretat per a la població infantil i adulta del municipi.

 

Primer Premi de Dibuix adjunt en la imatge de la notícia.

Primer Premi de Poesia:

Bon nadal,

que aquest nou any convertisca 

els teus somnis en metes,

les teues llàgrimes en somriures,

els teus objectius en somnis acomplits,

i tot acompanyat de salut i felicitat.

Bones festes. 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.