IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Massanassa amplia el servici d'atenció psicològica a dones per violència de gènere i masclista

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Massanassa amplia el servici d'atenció psicològica a dones per violència de gènere i masclista

22/12/2021

L'objectiu del programa és empoderar a les dones davant qualsevol mena de violència de gènere i ajudar-les a restablir el seu estat emocional després de la situació viscuda o que actualment estan tenint

L'Ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea de Benestar Social, ha signat un nou contracte per a tornar a posar en marxa el servici d'atenció psicològica a dones per violència de gènere i masclista.

Amb una duració d'un any, esta actuació s'ha ampliat a un total de 9 hores setmanals, establint els dimarts com a dia de la setmana destinat a l'atenció personal. 

El servici està destinat a dones adultes i a joves des dels 16 anys d'edat del municipi de Massanassa que han sigut, o són, víctimes de violència de gènere dins d'un context de relació amorosa (parella o ex parella). Al seu torn, està destinat a les familiars de primer grau amb les quals estes dones/joves convisquen (mares, germanes, filles, etcètera) que se senten afectades per la situació viscuda. 

L'objectiu és oferir una total cobertura, tant des de la intervenció, com des de la detecció precoç i la prevenció, amb independència que s'haja interposat o no denúncia per violència de gènere, es dispose o no d'una ordre d'allunyament, o s'haja finalitzat o no la relació de parella. 

Des de l'entitat local, es vol mostrar que este és un espai segur, on preval la confidencialitat i el respecte davant les decisions de cada dona. Així, s'oferirà assessorament, orientació i valoració psicològica derivada de la situació que s'estiga vivint, així com teràpia de seguiment.

A més, s'ofereixen tallers grupals per a l'abordatge de tots aquells aspectes que es veuen alterats després de viure una relació de parella on és existent la violència de gènere, o per estar vivint-la en este moment. També, tallers de suport a les familiars que es senten afectades per la situació de violència que, encara que a priori no s'està dirigint directament cap a elles, igualment són víctimes d'este maltractament.

La persona encarregada d'oferir el servici és llicenciada en Psicologia, amb especialitat en psicologia clínica/sanitària, amb àmplia experiència professional en l'àmbit de la violència de gènere des de fa més de tres anys.
 
Per a més informació:
 

C/Major, 15

96 110 70 78

benestar.viogen@massanassa.es  

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.