IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Educació. Finalització de l'Escola d'Hivern 2021/2022

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Educació. Finalització de l'Escola d'Hivern 2021/2022

07/01/2022

L'Escola d'Hivern 2021/2022, dirigida a xiquets i xiquetes des dels 3 anys d'edat fins a sisé d'Educació Primària, acaba amb bones dades en complir amb totes les mesures de seguretat necessàries davant la Covid-19

Hui 7 de gener finalitza l'Escola d'Hivern de Massanassa 2021/2022, un servici que l'Ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea d'Educació, va posar en marxa amb l'objectiu de facilitar la conciliació familiar en els dies nadalencs on els xiquets, xiquetes i joves tenen vacances en els centres escolars.

El programa "Escola d'Hivern: l'estrela de Nadal" ha comprés les edats des dels 3 anys d'edat fins a sisé d'Educació Primària. A més, oferia un horari de 9 a 14 hores, ampliant el servici de 8 a 9 hores per a totes aquelles famílies que necessitaren deixar als seus fills i filles a l'Aula Matinera. Així mateix, es va organitzar un horari d'entrades i eixides escalonades per grups escolars per a garantir la seguretat dels més xicotets i evitar possibles aglomeracions.

Davant el context de la Covid-19, des de l'entitat local s'ha tingut molt en compte la protecció dels xiquets i xiquetes. Així, es van dividir els grups en dues ubicacions municipals diferents: quatre grups d'Educació Infantil en el CEI Ausiàs March i sis grups d'Educació Primària en el Poliesportiu Municipal de Massanassa. Al seu torn, tots ells estaven compostos amb un màxim de 10 xiquets i xiquetes, un monitor i, a més, la supervisió d'un coordinador presencial per a controlar el compliment de les mesures de seguretat, així com les necessitats educatives i lúdiques dels xiquets i xiquetes.

"S'han seguit totes les mesures de protecció enfront de la Covid-19 que estableix Salut Pública i això es pot observar des del fet que les activitats s'han realitzat a l'aire lliure per a evitar la possible propagació del virus", expressa Paco Comes, alcalde de Massanassa. D'esta manera, s'han establert en cada ubicació diferents espais totalment separats per a cada grup escolar. A més, s'ha seguit un sistema de control de temperatura, tant en l'entrada com en l'eixida. També, s'ha disposat de gel hidroalcohòlic de mans i l'obligació de l'ús de màscara, segons el mínim d'edat.

El transcurs de l'Escola d'Hivern ha sigut adequat, davant l'augment de la incidència de la Covid-19 en el nostre municipi. Amb un total de 100 xiquets i xiquetes inscrits en el curs, han donat positiu sis i una de les monitores de l'escola. Tots estos contagis per contacte social extern a l'escola. Malgrat això, no va fer falta confinar a cap classe sencera i es va realitzar la modificació pertinent de monitora per a cobrir el grup escolar corresponent.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.