IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Període de presentació de sol·licituds per al Programa de Termalisme Valencià 2022

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Període de presentació de sol·licituds per al Programa de Termalisme Valencià 2022

14/01/2022

Servici dirigit a persones majors amb la finalitat de millorar la seua qualitat de vida, promocionant l'envelliment actiu i potenciant la salut i prevenció de la dependència.

L'Ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea de Benestar Social, informa a la població que està obert el termini de presentació de sol·licituds per a participar en el Programa de Termalisme Valencià d'este any 2022, per al qual s'han convocat un total de 8.963 places per a l'estada i tractament termal en establiments balnearis de la Comunitat Valenciana.

Es tracta d'un programa dirigit a persones majors per a oferir vies d'envelliment actiu i millorar la salut i prevenció de la dependència. D'esta manera, totes aquelles persones interessades, tenen de termini fins al 30 de juny de 2022 per a presentar les sol·licituds. 

Per a accedir a l'oferta, les persones sol·licitants hauran de complir amb els següents requisits:
  1. Sol·licitud presentada dins del termini establit.
  2. Ser major de 65 anys, o tindre complits els 60 sent pensionista del sistema públic.
  3. Tindre complits els 60 anys i amb una discapacitat reconeguda del 33% o superior.
  4. Estar empadronat en algun dels municipis de la Comunitat Valenciana.
  5. No patir malaltia infectocontagiosa, poder valdre's per si mateix i no patir trastorns o alteracions de comportament que puguen alterar les normes de convivència.
  6. Per a els/les sol·licitants que precisen l'ajuda d'un acompanyant, serà necessària una discapacitat igual o superior al 65%.
  7. Podran assistir els cònjuges o parelles de fet dels sol·licitants, sempre que siguen majors de 50 anys i complisquen els requisits establits en els punts 4 i 5 anteriorment citats.
  8. Pot ser beneficiari del programa un familiar a càrrec (fill/a) amb discapacitat igual o superior al 33% i depenga dels pares, sempre que ocupe llit supletori en la mateixa habitació.
  9. El compliment dels requisits vindrà referit al moment de presentació de la sol·licitud corresponent.
 
La quantia de l'ajuda serà de 139,15 euros (IVA inclòs) per a temporada alta i de 220 euros (IVA inclòs) per a temporada baixa, abonat directament a l'establiment receptor que trie la persona beneficiària i corrent, en el seu cas, per compte propi la resta de l'import conforme amb els preus establits en l'Annex I.
 
El present programa es desenvoluparà des de l'1 de febrer de 2022 fins al 31 de desembre de 2022, en períodes de huit dies de duració (7 nits) i en dues temporades diferents (alta i baixa). Així mateix, comprendrà allotjament doble a compartir amb manutenció en règim de pensió completa i tractaments termals adequats a les necessitats de cada persona. En cas d'optar per habitació individual, es mirarà disponibilitat i es pagarà un suplement de 10 euros per nit.
 

Al seu torn, les persones beneficiàries podran gaudir d'un màxim de dues estades, sempre que siguen en temporades diferents. Per a això, s'haurà de presentar una nova sol·licitud, una vegada s'haja finalitzat la primera estada.

La documentació que s'ha d'aportar és la següent:


Una vegada s'adjudique l'aprovació de la plaça, les persones beneficiàries s'hauran de posar en contacte amb el balneari corresponent per a acordar les dates i confirmar l'estada. Per a això, s'haurà de pagar 25 euros per plaça en concepte de despeses de gestió per reserva de plaça.

Per a aquelles persones que es troben en la llista d'espera, hauran de posar-se en contacte amb el balneari per tindre-les en compte dins de les persones suplents per baixa de plaça o vacant lliure. D'aquesta manera, el propi balneari serà el que es pose en contacte directament amb la persona beneficiària.

Per a més informació sobre com tramitar la sol·licitud, accedeix a l'enllaç la GVA.

Benestar Social

C/Major, 15 

96 125 07 87

benestar@massanassa.es 

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.