IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Pla Renhata. Ajudes 2022 per a la reforma, rehabilitació i actuacions urbanes

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Pla Renhata. Ajudes 2022 per a la reforma, rehabilitació i actuacions urbanes

26/01/2022

El termini de presentació de sol·licituds serà de l'1 de febrer fins al 13 d'abril de 2022

L'Ajuntament de Massanassa informa sobre les ajudes convocades per a este exercici 2022 per la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica sobre el Pla Renhata, a fi de millorar les condicions d'habitabilitat a l'interior dels habitatges d'ús habitual i permanent. 

S'entendran per actuacions de millora de les condicions d'habitabilitat a l'interior dels habitatges i, per tant, seran objecte d'ajuda, aquelles actuacions dirigides a:

  1. Reforma de les habitacions humides (cuines i banys), amb la finalitat d'adequar-los a les condicions actuals d'habitabilitat i sostenibilitat, incloent, si és necessari, l'adaptació de les instal·lacions a la normativa vigent.
  2. Reforma de l'habitatge per a adaptar-la al seu possible ús per persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda incloent l'ampliació dels espais de circulació de l'habitatge o el canvi de portes o la instal·lació de senyals acústics o lluminosos en el seu cas.
  3. Instal·lació de sistemes integrats de domòtica, que milloren l'accessibilitat i l'autonomia en l'ús de l'habitatge, a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda.

Els requisits essencials són els següents:
  1. L'edifici en el moment de la sol·licitud ha de tindre una antiguitat superior a 20 anys. No serà necessari complir esta condició en el cas d'actuacions d'adaptació de l'habitatge per a persones empadronades amb diversitat funcional amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% o per a persones majors de 70 anys.
  2. Que l'habitatge es destine a residència habitual i permanent de les persones propietàries, inquilines o usufructuàries. El que es considerarà acreditat en estar empadronades amb anterioritat a la sol·licitud de les ajudes.


El pressupost protegible de l'actuació de rehabilitació no serà inferior a 2.000 euros (excepte en actuacions d'adaptació d'habitatges per a persones amb diversitat funcional amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% o majors de 70 anys) ni superior a 12.000 euros, amb independència del pressupost real de les obres que pot ser major. 

El termini de presentació de sol·licituds serà de l'1 de febrer al 13 d'abril de 2022, tots dos inclusivament, i es farà telemàticament a través del següent enllaç. Per a això, es necessitarà un tècnic col·laborador inscrit per a la present convocatòria 2022.

Per a més informació, consulta la convocatòria de les ajudes o crida al telèfon habilitat per la GVA: 963 426 694.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.