IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Servici per possibles afectacions en la recepció de televisió digital terrestre (TDT)

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Servici per possibles afectacions en la recepció de televisió digital terrestre (TDT)

09/02/2022

Les persones afectades podran sol·licitar l'atenció presencial fins al 28 de febrer de 2022

Des de l'Oficina Tècnica d'Ajuntaments LLEGA800, s'informa la població que el termini màxim per a sol·licitar l'atenció tècnica presencial davant possibles afectacions en la recepció de televisió digital terrestre (TDT) serà fins al 28 de febrer de 2022

Amb la incorporació del servici de telefonia mòbil de 4a Generació (4G en la banda de 800 MHz), este servici pot produir afectacions en la recepció de televisió digital terrestre (TDT) com, per exemple, interferències, plans pixelats o canals perduts.

Per a solucionar estes afectacions i garantir que la posada en servici de les estacions base de telefonia mòbil no afecte la TDT, es duu a terme les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció de les persones usuàries de TDT. Estes actuacions són de caràcter gratuït per a la ciutadania afectada.

Per a aquells veïns i veïnes del nucli urbà de Massanassa que es troben amb esta situació, informem que encara estan en termini per a solucionar les avaries contactant al telèfon gratuït 900 833 999. Horari de dilluns a dissabte de 09:00 a 22:00 hores.

S'enviarà a una persona tècnica per a avaluar l'estat de la televisió i comprovar si es tracta d'un problema ocasionat per la incorporació del servici de telefonia mòbil de 4a Generació (4G en la banda de 800 MHz). En eixe cas, es corregirà a través d'un filtre d'antena que ajudarà a resintonitzar els canals i deixen d'haver-hi possibles interferències.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.