IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Urbanisme. Obres Avinguda Vicente Blasco Ibañez

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Urbanisme. Obres Avinguda Vicente Blasco Ibañez

11/02/2022

Informació sobre la repercussió en el trànsit rodat

Des de l'Ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea d'Urbanisme, s'informa la població sobre les obres que es duran a terme en l'Avinguda Vicente Blasco Ibáñez i que s'iniciaran el dilluns 14 de febrer amb una duració estimada de dos mesos. 

Perquè la distorsió en la població siga menor, l'Ajuntament de Massanassa ha retrasat l'execució de l'últim tram de les obres de clavegueram, fent que coincidisquen. Per això, al mateix temps les empreses TRAGSA (contractada per ACUAMED) i CADERSA (contractada per l'Ajuntament) realitzen en dues zones pròximes les canalitzacions projectades.

Aguas de las Cuencas del Mediterránea (ACUAMED) és una societat pública estatal, dependent del Ministeri de Transició Ecològica, la seua finalitat és la contractació, construcció, adquisició i explotació de tota classe d'obres hidràuliques, que afecten l'interés de tot l'estat.

Les obres que van a realitzar-se són la continuació del projecte de "Reordenació de la infraestructura hidràulica de l'horta i xarxa de sanejament de l'àrea metropolitana de València". Estes obres es van iniciar l'any 2013 i es van paralitzar, en 2015, quedant per executar a Massanassa canalitzacions en dues zones: una en la població i una altra en la Marjal.

En la població han d'executar tres trams, els més difícils. Una clava en subterrani per la C/ Carabanchel; i a cel obert pel tram de l'Avinguda Vicente Blasco Ibáñez, comprés pels carrers Doctor Cajal i la C/ Passeig del Barranc; i el tram del Passeig del Barranc on estan les escales.

En la Marjal, les canalitzacions es limiten a la zona de la Cooperativa Agrícola Sant Pere, afectant el camí de la Primera Travessa i al pati de la Cooperativa.

Estes obres afecten els municipis d'Albal, Alfafar, Beniparrell, Catarroja, Massanassa, Sedaví, Silla i València, tots ells amb terme al Parc Natural de l'Albufera. La finalitat del projecte és impedir que les aigües fecals arriben al llac. Quan les obres estiguen acabades i es posen en marxa les instal·lacions, ja no es produiran els abocaments d'aigües fecals al llac i s'eliminaran els desbordaments d'aigües residuals, que tan sovint veiem, davant de la Cooperativa.

Més informació

Per a executar les obres de ACUAMED en la població es tancarà la calçada i zona d'aparcament de l'Avinguda Vicente Blasco Ibáñez en el tram comprés entre la C/ Doctor Cajal i el pont.

Les obres municipals de clavegueram tancaran la calçada i aparcament del costat Est de l'Avinguda Vicente Blasco Ibáñez, en el tram comprés entre la C/ València i C/ Constantí Llombart.

Respecte del trànsit per als vianants, no s'impedirà l'accés a cap habitatge, o local, però no serà possible creuar els trams dels carrers afectats per les obres.

Respecte al trànsit rodat les modificacions són les següents:

  • No es podrà circular en cap sentit per l'Avinguda Vicente Blasco Ibáñez, en el tram comprés entre la C/ Doctor Cajal i el pont.
  • No es podrà circular en direcció a Alfafar per l'Avinguda Vicente Blasco Ibáñez en el tram comprés entre la C/ Doctor Cajal i la C/ Constantí Llombart.
  • El trànsit en la C/ Sant Roc tindrà doble adreça.
  • La C/ Caranbanchel no tindrà accés a l'Avinguda Vicente Blasco Ibáñez tenint doble adreça.
  • En la C/ Germanies es canviarà de sentit, circulant-se de la C/ Gregori Maians i Ciscar a l'Avinguda Vicente Blasco Ibáñez.
  • La C/ Luís Suñer no tindrà accés a l'Avinguda Vicente Blasco Ibáñez, circulant-se en els dos sentits.

 

PLÀNOLS PER A LA CIRCULACIÓ

El servei de transport públic Metrobus, es desviarà per la CV-400. La parada per a anar en direcció a Catarroja serà a l'inici de la C/9 d'Octubre (al costat d'Automòbils Massanassa), i la parada per a anar en direcció a València serà l'habitual de Mercadona. 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.