IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Falles 2022

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Falles 2022

28/02/2022

Programació de la setmana de Falles 2022

Des de l'Ajuntament de Massanassa, a través de la Junta Local Fallera del municipi, s'informa la població sobre els actes organitzats al març de la programació setmanal de les Falles 2022

Després de la presentació de les Falles del passat dissabte 19 de febrer i el solemne acte de la Crida el dissabte 26 de febrer, s'inicien les Falles a Massanassa després de dos anys de suspensió per la situació sanitària de la Covid-19.

D'esta manera, torna la tradicional festivitat valenciana on el dimarts 15 de març a la nit es podrà observar els monuments fallers plantats de les quatre comissions de la localitat: Falla Poble Massanassa, Falla El Divendres, Falla l'Alqueria i Falla Jaume I.

El dimecres 16 de març, tindrà lloc el lliurament de premis a les 20:00 hores en la Pl. de les Escoles Velles.

El divendres 18 de març es farà l'ofrena de flors amb punt de partida en la C/Font Cabilda de la Partida del Divendres a les 19:00 hores. L'ordre de l'ofrena serà el següent: Falla El Divendres, Falla Jaume I, Falla l'Alqueria, Falla Poble Massanassa i Junta Local Fallera.

El dissabte 19 de març es posarà el fermall final a la setmana fallera amb un passacarrer a les 12:30 hores des de la Pl. de les Escoles Velles amb les melodies de la dolçaina i el tabal. A les 13:00 hores tindrà lloc la Missa en honor a Sant Josep a l'Església de Sant Pere Apòstol.

A les 14:00 hores, des de l'entitat local s'ha organitzat una mascletà en l'Avinguda Josep Alba i Alba.

A la nit, la Cremà dels monuments finalitzarà la jornada en cada Falla corresponent del municipi.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.