IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Ajuda humanitària a Ucraïna

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Ajuda humanitària a Ucraïna

15/03/2022

Sessió informativa per a l'acolliment del poble ucraïnés

Des de Servicis Socials d'Atenció Primària de l'Ajuntament de Massanassa, es va organitzar ahir una sessió informativa a la Sala Gabriel Cualladó de l'Auditori Municipal per a explicar al veïnat sobre el procediment d'acolliment de xiquets, xiquetes, adolescents, famílies i la cessió d'habitatges i espais per a l'acolliment.

Aquelles persones que no hagen pogut acudir a la reunió informativa, des de l'àrea corresponent de Servicis Socials d'Atenció Primària de l'ajuntament s'informarà i ajudarà en cada pas del procés.

Totes aquelles persones traductores per a facilitar la comunicació amb persones procedents d'Ucraïna i que vulguen servir de suport, es pot cridar al telèfon 96 125 07 87 de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores o enviant un correu a benestar.tecnic1@massanassa.es o benestar.tecnic2@massanassa.es 
 
Recordem que des de l'ajuntament s'han establit dos punts de recollida municipals. Des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ens diuen que ja hi ha quantitat suficient de roba i mantes, però si que continua sent necessària ROBA TÈRMICA.
  • C/Major, 15 de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores.
  • Biblioteca Pública Municipal de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 hores. 

Davant la petició d'algunes persones de Massanassa, informem que el voluntariat per a la col·laboració de recollida i classificació de material humanitari és obert. Per a això, contactar amb el telèfon 96 125 19 61 o el correu biblioteca@massanassa.es
© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.