IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. I Fòrum d'Ocupació: SOM TALENT!

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

I Fòrum d'Ocupació: SOM TALENT!

01/04/2022

Busques treball? Inscriu-te! Divendres 29 d'abril de 09:00 a 14:00 hores

L'Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, en col·laboració amb RH en Positiu, organitza el primer Fòrum d'Ocupació Som Talent Massanassa, que tindrà lloc el divendres 29 d'abril de 09:00 a 14:00 hores en el Poliesportiu Municipal, situat en el C/Sèquia Segon Braç, 1 del municipi.

Esta jornada presencial compta amb un espai destinat a realitzar entrevistes de treball de 15 minuts amb empreses de la zona. Este format genera un gran nombre d'oportunitats laborals. En esta ocasió, es compta amb una alta participació en tindre 42 empreses que entrevistaran els candidats i les candidates que complisquen els requisits de les seues ofertes d'ocupació.

Esta activitat està dirigida a totes les persones de Massanassa i de les poblacions de voltant que es troben en cerca activa d'ocupació o de millora de la seua situació laboral. Les persones que participen en el fòrum podran inscriure's en les ofertes de treball i en cas de complir els requisits, participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses durant el propi esdeveniment.

Les empreses participants en la Marató d'Entrevistes seran: Bricomart, Leroy Merlin, Norauto, DHL, Miscota, Grup Nudisco (Economy Cash i Vidal Supermercats), Musgrave (Dialprix, Dialsur), Grup Saona, Voltereta Restaurant, Gastroadictos, Don Gallo Café, Logifruit, Mafelec, Link Formación, Grup Colisée, Clece, Sercoval, Residències Solimar, Residències de la 3ª Edat Parqueluz, AXA Assegurances, Caser Assegurances, Banco Mediolanum, Bonatel (distribuïdors de Vodafone), Expercasa, Sesame, Power Electronics, Electro Fernández, Adecco, Fundació Adecco, Explanandum, Faster, Eurofirms, Gestora Laboral Mediterránea, Gi Group, Grup Constant, Grup Crit, Imán, Interim Group, Randstad Fundació, Inserta Empleo, Grup Osga i Fundació JIMB.

L'entitat local segueix així la línia del foment de l'ocupació. En estos últims mesos, va llançar l'aplicació mòbil "Reforça Massanassa" que és el reflex del Portal d'Ocupació del municipi on les persones poden inscriure's en les ofertes d'ocupació disponibles en la localitat i voltants. Som Talent Massanassa sorgeix per la "determinació ferma que tenim per ajudar a les persones que es troben en situació de desocupació i facilitar-los una via més per a aconseguir treball", afirma Paco Comes, alcalde de Massanassa.

I FÒRUM D'OCUPACIÓ SOM TALENT MASSANASSA: divendres 29 d'abril de 09:00 a 14:00 hores. Inscripcions obertes fins al 25 d'abril a les 23:59 hores a través de la siguiente web.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.