IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Inici de l'Escola de Pasqua i Pasqua Jove

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Inici de l'Escola de Pasqua i Pasqua Jove

20/04/2022

Programacions dirigides a xiquets, xiquetes i jóvens amb l'objectiu de facilitar la conciliació familiar i laboral

L'Ajuntament de Massanassa ha donat inici a l'Escola de Pasqua i Pasqua Jove, dos programes organitzats per les àrees d'Educació i Joventut amb l'objectiu de facilitar la conciliació familiar i laboral en estos últims dies de vacances escolars

Amb un total de 95 xiquets i xiquetes, l'Escola de Pasqua està ambientada en superherois i superheroïnes, on els més xicotets realitzaran tallers, jocs i disfresses sobre la temàtica.

El programa va dirigit a la població infantil des dels 3 anys d'edat d'Educació Infantil fins a 6é d'Educació Primària. Fins a este divendres 22 d'abril, faran les següents activitats: dinàmiques i jocs de presentació, circuit esportiu amb proves, elaboració de disfresses, tallers de manualitats, jocs d'estratègia, gimcana de superherois, jocs d'equip, dibuix i pintura de còmics, jocs de pista, ball i desfilada.

Pasqua Jove compta amb 21 jóvens de 1r d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) fins a 2n de Batxillerat. Una gimcana per la localitat, un rocòdrom, un "scape room", una ruta per València i un sopar en el Espai Jove els espera en els pròxims dies. Unes jornades que es proposen com a alternativa a estos dies festius i que estan plenes d'oci, aventura i socialització entre els jóvens.

A més, des de l'Àrea de Joventut, aprofitant l'últim dia de Pasqua Jove, arrancarà la iniciativa de nits jóvens d'oci alternatiu, on es realitzaran activitats adaptades a les propostes i necessitats dels adolescents del municipi en el Espai Jove de Massanassa en un horari de 21:00 a 00:00 hores.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.