IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. I Fòrum d'Ocupació: SOM TALENT!

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

I Fòrum d'Ocupació: SOM TALENT!

20/04/2022

Busques treball? Inscriu-te! Divendres 29 d'abril de 09:00 a 14:00 hores

L'Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, en col·laboració amb RH en Positiu, organitza el primer Fòrum d'Ocupació Som Talent Massanassa, que tindrà lloc el divendres 29 d'abril de 09:00 a 14:00 hores en el Poliesportiu Municipal, situat en el C/Sèquia Segon Braç, 1 del municipi.

Esta jornada presencial compta amb un espai destinat a realitzar entrevistes de treball de 15 minuts amb empreses de la zona. Este format genera un gran nombre d'oportunitats laborals. En esta ocasió, es compta amb una alta participació en tindre 42 empreses que entrevistaran els candidats i les candidates que complisquen els requisits de les seues ofertes d'ocupació.

Les empreses participants en la Marató d'Entrevistes seran: Bricomart, Leroy Merlin, Norauto, DHL, Miscota, Grup Nudisco (Economy Cash i Vidal Supermercats), Musgrave (Dialprix, Dialsur), Grup Saona, Voltereta Restaurant, Gastroadictos, Don Gallo Café, Logifruit, Mafelec, Link Formación, Grup Colisée, Clece, Sercoval, Residències Solimar, Residències de la 3ª Edat Parqueluz, AXA Assegurances, Caser Assegurances, Banco Mediolanum, Bonatel (distribuïdors de Vodafone), Expercasa, Sesame, Power Electronics, Electro Fernández, Adecco, Fundació Adecco, Explanandum, Faster, Eurofirms, Gestora Laboral Mediterránea, Gi Group, Grup Constant, Grup Crit, Imán, Interim Group, Randstad Fundació, Inserta Empleo, Grup Osga i Fundació JIMB.

I FÒRUM D'OCUPACIÓ SOM TALENT MASSANASSA: divendres 29 d'abril de 09:00 a 14:00 hores. Inscripcions obertes fins al 25 d'abril a les 23:59 hores a través de la siguiente web SOM TALENT MASSANASSA.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.