IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Programa EMPUJU i EXPLUS 2022

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Programa EMPUJU i EXPLUS 2022

09/06/2022

L'Ajuntament de Massanassa contractarà a 4 persones a través dels programes d'ocupació de LABORA

Després de la publicació dels imports que es concediran en els programes EMPUJU i EXPLUS 2022, l'Ajuntament de Massanassa rebrà una subvenció per a la contractació de 4 perfils que desenvoluparan durant un any diferents tasques a l'ajuntament. 

D'esta manera, a través del programa EXPLUS se seleccionaran a dos oficials de pintura que reforçaran el treball que ja realitza la brigada municipal en tota la localitat.

D'altra banda, el programa EMPUJU permetrà la contractació d'un perfil d'Agent de Desenvolupament Local, que treballarà en l'àmbit del foment de l'ocupació i el comerç en Reforça Massanassa. A més, també es comptarà amb la incorporació d'un Educador Ambiental que se circumscriurà a esta mateixa subvenció. Esta última contractació reforçarà el departament de medi ambient i desenvoluparà funcions de conscienciació ambiental, coneixement del Parc Natural de l'Albufera i projectes relacionats amb el respecte al mediambient.

La selecció dels perfils es realitzarà a través dels Espais LABORA mitjançant les ocupacions descrites en esta nota durant les pròximes setmanes.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.