IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Joventut. CONSULTA JOVE

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Joventut. CONSULTA JOVE

16/06/2022

Si tens entre 12 i 30 anys, participa en la Consulta Jove i transmet els teus interessos

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Massanassa continua treballant el foment de la participació i buscant el camí perquè el primer Pla Jove municipal estiga elaborat amb la màxima corresponsabilitat possible.

És per això que últimament ha realitzat consultes amb l'alumnat d'ESO i amb les persones participants del curs de monitors de temps lliure. En estos espais han dialogat amb la joventut tractant de conèixer les seues inquietuds i interessos per a reflectir-los en el document guiarà les polítiques municipals de joventut a mig termini. 

Ja l'any passat es feren fòrums i enquestes, a més d'un estudi diagnòstic de la realitat de la situació dels jóvens de Massanassa. D'eixe treball previ ja han eixit els eixos vertebradors del Pla: Entreteniment Jove, Valors joves, Emancipació Jove i Participació i comunicació.

Estos són els pilars fonamentals que van a sustentar el Pla i en estos àmbits podem incloure les propostes d'accions que continuen eixint de les conversacions amb la població jove. Estos suggeriments es reflectiran finalment al Pla com algunes accions que ja hem dut a terme i que eixiren d'anteriors consultes, com l'aula de nit, les nits d'oci alternatiu o activitats d'oci que anem a impulsar durant l'estiu.

Aprofitem per a animar als nostres veïns i veïnes entre 12 i 30 anys a continuar transmetent-nos quanta més informació possible, millor; ja siga visitant el Centre d'Informació Juvenil o participant en les eines consultives que posem al seu abast com la Consulta Jove que estarà activa durant els mesos de juny i juliol, a la qual es pot accedir a través del següent enllaç.

El present és jove, fes-lo teu!

Més informació:

Centre d'Informació Juvenil (CIJ) - Espai Jove

Edifici Sociocultural, 1º pis (Plaça del País Valencià)

joventut@massanassa.es 

96 125 07 39 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.