IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Beques d'escolarització i menjador de 1r cicle d'educació infantil 2022/2023

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Beques d'escolarització i menjador de 1r cicle d'educació infantil 2022/2023

22/06/2022

Termini de presentació del 22 de juny fins al 13 de juliol de 2022

Des de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Massanassa s'informa la població que ha donat inici el període de sol·licitud per a les beques d'escolarització i menjador de 1r cicle d'educació infantil. 

Es tracten d'ajudes econòmiques destinades a l'escolarització i menjador del 1r cicle d'educació infantil, del període comprés entre els mesos de setembre 2022 a juliol 2023.

El termini de presentació serà des de hui dimecres 22 de juny fins al 13 de juliol (tots dos inclusivament).

La tramitació serà a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Massanassa o de manera presencial en els Serveis Socials amb CITA PRÈVIA.

Documentació a presentar:

  • Fotocòpia del DNI o NIE, PASSAPORT i PERMÍS DE RESIDÈNCIA del sol·licitant i de tots els membres de la unitat familiar, fins al segon grau de consanguinitat.
  • Fotocòpia del LLIBRE DE FAMÍLIA.
  • Fotocòpia de la DEMANDA o SENTÈNCIA DE SEPARACIÓ DIVORCI, o MESURES JUDICIALS EN RELACIÓ Als FILLS EXTRAMATRIMONIALS i CONVENI REGULADOR, en el seu cas.
  • Certificat de la DECLARACIÓ DE LA RENDA de l'any anterior o autorització expressa per a obtindre-la, per mitjà de signatura en la sol·licitud, de tots els membres de la unitat familiar majors de 16 anys.
  • En el cas que se sol·licite l'ajuda per a un alumne nasciturus, s'haurà d'aportar certificació mèdica oficial que acredite l'embaràs en el moment de la presentació de la sol·licitud en el qual faça constar l'estat i la setmana de gestació. Este certificat s'emetrà pel col·legiat metge del centre públic de salut que correspon a la dona gestant i, en el cas de no ser legalment possible aquesta opció, s'aportarà certificat emés pel col·legiat metge de la mutualitat professional corresponent. En este últim cas, s'acompanyarà una declaració responsable de la interessada indicant la impossibilitat legal d'obtindre el certificat del metge del centre públic de salut i el motiu d'esta. 
  • Documentació acreditativa d'haver sol·licitat l'ajuda d'escolarització de primer cicle d'educació infantil convocada per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per al curs escolar 2022/2023, o acreditació del caràcter d'escola infantil de titularitat pública del centre.
  • Certificat de compte bancari acreditant titularitat de la persona sol·licitant de la beca.

 

Per a més informació:

  • Serveis Socials d'Atenció Primària

Edifici Carrer Major
Carrer Major, 15

benestar.info@massanassa.es | 96 125 07 87

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.