IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Agenda Urbana de Massanassa

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Agenda Urbana de Massanassa

24/10/2022

L'Ajuntament de Massanassa prepara la seua pròpia 'Agenda Urbana' amb el propòsit d'alinear els seus objectius de desenvolupament a les línies del Pla Next Generation

L'Ajuntament de Massanassa està dissenyant una estratègia d'actuació per a aconseguir fons europeus. Este pla definirà les línies d'acció a seguir durant els pròxims anys mirant a Europa i les oportunitats de creixement que ofereix el marc comunitari, per a reforçar així l'aposta de la localitat per una governança basada en el "euromunicipalisme".

En una conjuntura com l'actual, amb greus problemes a nivell global, l'acció i la perspectiva local resulten claus per a posicionar als municipis com a actors destacats que contribuiran, de manera decisiva, a solucionar els problemes de la població i buscar alternatives eficients i sostenibles als reptes que se'ns presenten com a municipis i com Europa. La planificació que es definirà en este document posicionarà a Massanassa com un municipi alineat amb les polítiques públiques actuals en el marc de l'Agenda Urbana Espanyola i el Pla de Recuperació, Transició i Resiliència "España Puede" per al Next Generation, la qual cosa garanteix el seu posicionament per a optar i gestionar convocatòries europees amb les quals portar avant noves transformacions urbanes.

El primer pas per a la consecució d'esta estratègia ha sigut llançar una consulta telemàtica oberta a la ciutadania. Des del 24 d'octubre 2022, els veïns i veïnes de Massanassa podran mostrar la seua opinió a través del següent enllaç.

Demà dimarts 25 d'octubre, coincidint amb el Dia del Comerç Local, en horari de 17:00 a 18:30 hores en la Pl. del Camp del Túria, es podrà emplenar el qüestionari de manera presencial. L'Ajuntament anima a la ciutadania a formar part d'este procés per a poder actuar amb una òptica més àmplia.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.