IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. La Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València concedeix a Massanassa una subvenció

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

La Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València concedeix a Massanassa una subvenció

23/12/2022

L'Ajuntament aconsegueix una subvenció per un import total de 3.520,55 euros

Este any 2022, l'Ajuntament de Massanassa ha sol·licitat la subvenció de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València. El dia 28 de juliol de 2022, la Diputació de València va concedir a Massanassa la quantitat de 3.520,55 euros per a finançar els dos projectes presentats. 

Des de l'Ajuntament de Massanassa, gràcies a esta subvenció i a fons propis, hem posat en marxa dos iniciatives: una campanya de sensibilització i prevenció de la violència sexual en les festes municipals i un projecte de formació en sensibilització i prevenció de la violència de gènere dirigit al professorat i les famílies de Massanassa.

Durant les festes municipals, la ciutadania de Massanassa va poder accedir a informació sobre com actuar davant la violència sexual mitjançant un díptic informatiu i va rebre el missatge de sensibilització "Per unes festes lliures de violència sexual. No és no" que estava imprès als gots reutilitzables que va repartir l'Ajuntament. A més, durant el Festival de les Paelles, l'Ajuntament va organitzar un punt violeta per informar sobre la campanya.

Per altra banda, 60 professors i professores i unes 10 famílies han sigut formades en prevenció de la violència de gènere en la infància i la adolescència gràcies al projecte de formació "Coeduquem. Construïm Igualtat" per a la comunitat educativa de Espai Calandra.

L'Ajuntament de Massanassa forma part de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere des de 2019.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.