IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Programa Termalisme Valencià 2023

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Programa Termalisme Valencià 2023

20/04/2023

Termini de presentació de sol·licituds fins al 16 d'octubre de 2023

Des de l'Ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea de Benestar Social, s'informa que el període de sol·licituds per al Programa de Termalisme Valencià 2023 està obert fins al 16 d'octubre de 2023.

Dirigit a persones majors amb l'objectiu de millorar la seua qualitat de vida, promocionant l'envelliment actiu i potenciant la salut i prevenció de la dependència.

Tot això oferint la possibilitat d'accedir a establiments termals a preus assequibles proporcionant teràpies termals específiques per a algunes patologies associades a l'edat, a més de servir com una oportunitat de descans i de relacionar-se socialment. Un altre objectiu és promoure la participació activa en la societat de les persones majors, promocionar les zones turístiques i fomentar el desenvolupament econòmic i l'ocupació a la Comunitat Valenciana.

Requisits per a participar:

Podran sol·licitar plaça en el Programa de Termalisme Valencià les persones que a continuació s'indiquen:

  • Persones que tinguen 65 anys o més.
  • Persones que tinguen complits els 60 i siguen pensionistes del sistema de Seguretat Social o classes passives.
  • Persones que tinguen complits els 60 anys i tinguen una discapacitat reconeguda del 33% o superior. En cas de tindre reconeguda una discapacitat superior al 65%, podran portar un acompanyant perquè l'ajude en les activitats de la vida diària.
  • És requisit que tant els sol·licitants com els acompanyants estiguen empadronats en algun dels municipis de la Comunitat Valenciana.
  • Podran assistir els cònjuges o parelles de fet (registrades com cal) dels sol·licitants sempre que tinguen més de 50 anys.
  • Podran ser beneficiaris del programa un familiar a càrrec (fill/a) que tinga reconeguda una discapacitat igual o superior al 33% i depenga dels pares.
  • A més han de valdre's per si mateixos i no patir trastorns o alteracions de comportament que puguen alterar la normal convivència en establiments públics.
 
Servicis que inclou:
  • Allotjament i manutenció en règim de pensió completa en habitació doble compartida, durant 8 dies (7 nits) en els balnearis de la Comunitat Valenciana acollits al programa. En cas d'optar per habitació individual (subjecte a disponibilitat) es pagarà un suplement de 10 € per dia.
  • Inclou tractaments termals bàsics, reconeixement mèdic inicial amb prescripció del tractament termal adequat, seguiment mèdic i informe final.
  • Activitats d'animació sociocultural per als assistents.
  • Pòlissa d'assegurança turística.
  • No està inclòs el desplaçament (anada i tornada) al balneari des del domicili de les persones beneficiàries. 
 
Tota la informació del programa a través del següent enllaç.
 
Àrea de Benestar Social
C/Major, 15
96 125 07 87
benestar@massanassa.es

 

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.