IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Tecnologia. Llega 700

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Tecnologia. Llega 700

11/05/2023

El 31 de maig finalitzarà el termini per a sol·licitar les actuacions gratuïtes per possibles afectacions en TDT

Després de l'inici del servici de telefonia mòbil de nova generació (4G i 5G) en la zona de Massanassa, podien produir-se afectacions en la recepció de televisió digital terrestre (TDT)

Per a solucionar estes afectacions i garantir que la posada en servici de les estacions base de telefonia mòbil no afecte la TDT, l'entitat LLEGA700 duu a terme les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT. Estes actuacions són de caràcter gratuït per a la ciutadania afectada.

D'acord amb l'Ordre Ministerial que regula este procés, el termini per a sol·licitar les actuacions en cas d'afectació per part dels usuaris de TDT, és de sis mesos des de la data de posada en servici de les estacions de telefonia mòbil.

Està a punt de finalitzar el termini habilitat de 6 mesos, des de l'encesa d'una o diverses de les estacions que afecten el municipi, per a resoldre incidències en la recepció de la TDT sense cost per al veïnat.

No obstant l'anterior, s'informa que el 31 de maig de 2023 finalitzarà definitivament el termini per a sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodes de 4G i 5G.

En cas de qualsevol dubte o de requerir informació més detallada, pot cridar al telèfon gratuït del centre d'atenció a l'usuari: 900 833 999.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.