IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. XXVI Festival Internacional de Música i Festa

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

XXVI Festival Internacional de Música i Festa

25/06/2023

Del 25 al 30 de juny de 2023

L'Ajuntament de Massanassa ha programat el Festival Internacional de «Música i Festa», un esdeveniment que enguany se celebra en la seua XXVI edició amb un destacat programa musical després de les festes majors de Sant Joan i que es desenvoluparà fins al 30 de juny, amb concerts de música coral, piano, jazz, cant, percussió i corda d'artistes reconeguts en el panorama nacional i internacional. 

Programa:

Diumenge 25 de juny

A les 12:00 hores a l'Auditori Municipal Salvador Seguí: Benvinguts a la Música amb l'obra "Bastian i Bastiana", de Wolfgang Amadeus Mozart. Producció d'Òpera Nova. Amb l'objectiu d'introduir als xiquets i xiquetes al món de l'òpera, d'una manera àgil i senzilla, així com atractiva per a les famílies. D'esta manera, es combina la música, els contes, el ball, el teatre i la creació audiovisual.

A les 19:30 hores a l'Església Parroquial de Sant Pere: Dia dels Cors amb la Coral Ramón Ibars de Mislata (director Eslava Volontir), la Coral Polifònica de Santa Ana d'Albal (director Miguel Pons García), i l'Orfeó Polifònic de Massanassa (directes Miguel Juan García).

Dilluns 26 de juny

A les 23:00 hores als Jardins de la Societat La Terreta: Opus Di Jazz, amb Juana Guillem (flauta) i Jazz Trio (piano, contrabaix i percussió).

Dimarts 27 de juny

A les 19:30 hores a l'Auditori Municipal Salvador Seguí: Audició pública de l'alumnat d'excel·lència i esforç musical 2023.

A les 23:00 hores als Jardins de la Societat La Terreta: Piano i Cant, amb María Zapata (soprano) i Rubén Sánchez (vieco, piano).

Dimecres 28 de juny

A les 22:30 hores a l'Auditori Municipal Salvador Seguí: TRASH, The Percussion Comedy Show. Una producció de Yllana & Töthem. Invitacions a la Biblioteca Pública Municipal. Donatiu d'1 euro per a Massanassa Solidària.

Dijous 29 de juny

A les 23:00 hores als Jardins de la Societat La Terreta: Les 4 estacions. Convent Garden Soloists (quintet de corda), Vicent Campos (trompeta), Miguel A. Navarro Gimeno (director).

Divendres 30 de juny

A les 23:00 hores als Jardins de la Societat La Terreta: Recital Chopin, amb Ludmil Angelov (pianista).

 

Consulta la revista completa. 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.