IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. L'Ajuntament de Massanassa contractarà dos perfils a través de la subvenció EMDISC

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

L'Ajuntament de Massanassa contractarà dos perfils a través de la subvenció EMDISC

11/07/2023

La selecció es realitzarà a través de LABORA

L'Ajuntament de Massanassa, serà beneficiari de la subvenció Iniciativa Social, destinada a la contractació de persones desocupades amb discapacitat, en col·laboració amb corporacions locals. 

Este programa permetrà incorporar a dos persones a través de la selecció realitzada a través de LABORA i que complisquen amb els requisits que marca la convocatòria.

Quins perfils poden ser preseleccionats?

Persones desocupades amb discapacitat, inscrites com a demandants d'ocupació en els Espais LABORA de la Generalitat. A l'efecte del que es disposa en la present convocatòria, s'entendrà per persona amb discapacitat aquella afectada per un grau de discapacitat reconegut igual o superior al 33%, així com pensionistes de la Seguretat Social que tinguen reconeguda una pensió d'incapacitat permanent total, absoluta o gran invalidesa; i pensionistes de classes passives que tinguen reconeguda una pensió de jubilació o de retir per incapacitat permanent per al servici o inutilitat.

Quins perfils se sol·licitaran?

Els perfils sol·licitats seran el de dos persones per a realitzar funcions de consergeria, per la qual cosa serà necessari tindre està ocupació sol·licitada en el perfil de LABORA.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.