IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Concilia Massanassa 2023/2024

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Concilia Massanassa 2023/2024

18/09/2023

Oberta la inscripció a la IV Edició del servei Concilia Massanassa en centres educatius

L'Ajuntament de Massanassa convoca la IV Edició del servei Concilia Massanassa amb l'objectiu de facilitar la conciliació a les famílies amb filles i fills de 3 a 12 anys

Este servei es continuarà oferint com en anteriors edicions de manera gratuïta per a les famílies en els centres educatius d'infantil i primària del municipi.

El servei s'ofereix des de l'inici del curs escolar 2023/2024 fins a la finalització del mateix, oferint un servei de conciliació de 2 hores a partir de la finalització de l'horari de menjador en els mesos de setembre i juny, i de fins a 3 hores després de la finalització de l'horari escolar en els centres educatius del municipi: Centre d'Educació Primària Lluis Vives, Centre d'Educació Infantil Ausiàs March i en el Col·legi San José, San Andrés y San Benito.

Es tracta d'un espai d'atenció coeducativa on es realitzen activitats lúdiques que potencien valors com la igualtat, la corresponsabilitat i la conciliació en la vida personal i familiar, la cultura, la participació, l'educació emocional, l'educació ambiental i la interculturalitat.

Inscripcions a través del registre d'entrada de Serveis Socials d'Atenció Primària (prèvia cita: 96 125 07 87) o per seu electrònica mitjançant instància general, explicant la necessitat.

Documents a emplenar i entregar mitjançant instància

Per a més informació, contacta amb la tècnica d'igualtat de l'Ajuntament de Massanassa mitjançant correu electrònic benestar.tecnic6@massanassa.es o telefonant al 96 125 07 87.

El període d'inscripció continuarà obert mentre dure el servei fins a la cobertura de places en cada centre.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.