IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Reglament de Responsabilitat Social i ODS de Massanassa

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Reglament de Responsabilitat Social i ODS de Massanassa

29/09/2023

Avança la tramitació del Reglament de Responsabilitat Social i ODS de Massanassa

L'Ajuntament de Massanassa aprovarà el seu Reglament de Responsabilitat Social i ODS després de finalitzar el procés d'informació pública des de la seua aprovació inicial. 

Com es va publicar al maig d'este mateix any, el reglament pretén establir les bases dels diferents projectes en matèria de sostenibilitat i la creació d'una comissió tècnica que avalue i realitze el seguiment d'estes actuacions,a altres d'incorporar un codi ètic que integra les dimensions governamental, corporativa i individual de la responsabilitat social. Este text servirà per a posar en marxa nous projectes en anys successius.

L'Ajuntament de Massanassa ha preparat uns fullets explicatius que resumeixen els aspectes clau d'este reglament i que es podran trobar en format digital en els canals habituals de l'ajuntament i físicament en els diferents edificis municipals.

Esta actuació està emmarcada en l'ajuda rebuda per la Diputació de València, en la convocatòria de subvencions destinades a municipis de fins a 50.000 habitants i entitats locals menors de la província de València, per al foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social 2023, per import de 5.000 euros.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.