IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Ajudes per a la inclusió social de menors per al curs 2023/2024

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Ajudes per a la inclusió social de menors per al curs 2023/2024

18/10/2023

Obert el termini d'inscripció

El Servei de Benestar Social de l'Ajuntament de Massanassa convoca les ajudes per a la inclusió social de menors del municipi per al curs 2023/2024, destinades a facilitar a menors amb mesures de protecció i a menors membres de famílies en situació de vulnerabilitat social o exclusió social, l'accés de manera normalitzada a les activitats d'oci, esportives i formatives del municipi. 

Podran ser beneficiaris/àries de les ajudes:

Menors d'entre 3 i 17 anys d'edat, empadronats en el municipi i que complisquen alguns dels requisits regulats en la normativa.

Consulta la bases de les ajudes i l'anunci de la convocatòria del BOP en l'apartat d'Ajudes i Beques de Serveis Socials de la pàgina web municipal.

Les Resolucions de concessió d'ajudes es publicaran en el Tauler d'Anuncis Electrònic (apartat ajudes i subvencions). S'avisarà de la seua publicació mitjançant les notícies de la portada d'esta pàgina web.

Termini de presentació de sol·licituds:

  • Per a les activitats periòdiques, amb caràcter general, fins al 17 de Novembre de 2023.
  • Per a les activitats puntuals, o periòdiques sol·licitades fora del període ordinari de matriculació, fins al 31 d'Agost de 2024.

Seran subvencionables:

La quantia individual de l'ajuda consistirà en el 100% del cost de l'activitat fins a un màxim de 70€ mensuals, i fins a 12 mesos, per menor per a les activitats periòdiques, i el 100% del cost de l'activitat fins a un màxim de 500€ anuals en l'exercici per menor per a les activitats puntuals.

 

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.